Selecteer een pagina
Projecten

Nieuwbouw Openbare Basisschool Steenwijk

Nieuwbouw duurzame Openbare Basisschool B met 14 groepen, peuterspeelzaal en gymzaal in Steenwijk met WKO (warmte koude opslag) en groendak.

Nieuwbouw Cluster 4 (SO/VSO) voorziening in Lelystad

De realisatie van nieuwbouw cluster 4 (SO/VSO) voorzieningen in Lelystad in 2006. Het betreft hier vervangende nieuwbouw voor dr. Herman Bekiusschool en De Rede) en bijbehorende sport-/bewegingsvoorzieningen.

Vervangende nieuwbouw CBS Het Hoge in Vorden

Realisatie van vervangende nieuwbouw voor CBS Het Hoge in Vorden in het “Brede School concept” voor 15 groepen basisonderwijs, 2 groepen kinderopvang, 2 groepen BSO en Passend onderwijs.

Onderwijs- en Kinderopvangcluster Rozenstraat in Hengelo (Gld)

In 2013/2014 is aan de Rozenstraat in Hengelo (Gld) de nieuwbouw gerealiseerd van het Onderwijs- en Kinderopvangcluster. Dit Onderwijs- en Kinderopvangcluster wordt gebruikt door twee basisscholen, OBS Rozengaardweide (Stichting IJsselgraaf) en de Christelijke Jenaplanschool Pierson (Stichting Scholengroep Gelderveste) en biedt ruimte voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang (verzorgd door Markant Kinderopvang te Doetinchem). Het gebouw (ca. 2.728 m2 vloeroppervlak) is bedoeld voor multifunctioneel gebruik, waarbij ook andere gebruikers kunnen aansluiten.